Laddbox i Norrmalm

Laddbox i Norrmalm

Söker du en elektriker i Stockholmsområdet så är vi rätt företag för jobbet. Vi är ett litet företag som fokuserar på kunden i alla lägen. Vi har lång erfarenhet av olika elarbeten och självklart de certifikat och den utbildning som krävs. Du ska aldrig utföra elarbeten på egen hand eftersom det medför en stor säkerhetsrisk både för dig och andra. Ta istället hjälp av oss och våra auktoriserade elektriker som gör jobbet enkelt. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och gör ingen skillnad på våra kunder.

Vi hjälper dig med alla slags elistallationer

Våra certifierade medarbetare tar hand om alla slags elinstallationer, stora som små. Vi kan även hjälpa till vid nyproduktion och installera elen i de nya fastigheterna. Med oss kan du känna dig trygg i att jobbet blir rätt från början och att vi följer alla branschregler som gäller. Vi hjälper dig vare sig det handlar om ett kontor, en bostad, ett lager eller en industrifastighet. Du behöver bara höra av dig till oss och beskriva vad du behöver hjälp med så ordnar vi det. Vi är snabba, noggranna och kan även komma med relativt kort varsel om det gäller ett akut ärende.

Laddboxar för den moderna människan

Det råder ingen tvekan om att elbilar kommer vara en stor del av vår framtid. För att dessa ska fungera på bästa sätt behövs det självklart laddboxar. Därför installerar vi laddboxar både till privata bostäder och bostadsrättsföreningar. Det spelar ingen roll om det rör sig om en enklare laddbox eller om du har en mer komplicerad anordning, vi fixar båda delarna. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi boka in ett första möte där vi planerar hur vi bäst ska installera laddboxen eller boxarna på din parkering. Allt anpassas självklart efter dina behov.
Laddboxinstallationen ger även rätt till 50% avdrag på material och arbete direkt på fakturan enligt skatteverkets grön-teknik regler.